Veldmateriaal

Veldmaterialen van HockeyPartner zijn de materialen voor jouw vereniging. Bij HockeyPartner beschikken wij over een ruim assortiment veldmaterialen. Is jouw vereniging op zoek naar pitch grippers, kantplanken, ballenvangnetten, hockeytouwen en hockeybalken? Zoek dan niet verder. Wij hebben het allemaal.

HockeyPartner biedt jouw vereniging een totaal oplossing. Voor hockeydoelen, dug-outs, trainingsmaterialen en zaalhockey inrichting hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben het voor je! Eén partner die jouw vereniging voorziet van alle materialen. Dat wil toch elke vereniging? Vrragen over wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten.

16 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Veldmaterialen kopen bij HockeyPartner

Wil jij veldmaterialen kopen? Dan ben je bij HockeyPartner aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het hoogste niveau garanderen wij jou van het beste hockey goal. De klanten beoordelen ons als uitstekend; iets dat wij graag willen voortzetten! Indien het veldmateriaal op voorraad is, heb jij deze na bestelling binnen 5 werkdagen in huis! Moet je deze met spoed hebben? Neem dan snel contact met ons op. Nieuwe veldmaterialen bestel je bij HockeyPartner! 

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze veldmaterialen, de levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.