Balkenwagens

De balkenwagen van HockeyPartner is geschikt voor 50 balken. Een veld bestaat uit 42 hockeybalken. Deze zijn dus makkelijk te verplaatsen met deze balkenwagen. Ook is de balkenwagen geschikt om andere materialen te verplaatsen tot 1000kg. De kar is voorzien van twee zwenkwielen en twee bokwielen en dus makkelijk te verrijden.

1 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Waarom HockeyPartner?

Bij het kopen van een balkenwagen kun je uitgaan van een top kwaliteit product uit eigen fabriek! Door onze jarenlange ervaring op het hoogste niveau garanderen wij je de beste zaalhockey materialen voor jouw zaal of hockeydome. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend; dit willen wij graag voortzetten. Doordat wij onze hockeymaterialen uit eigen huis leveren heb jij je bestelling binnen 5 werkdagen. Is er spoed? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heb jij nog vragen over de balkenwagen, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.