Dugout toebehoren

Bij HockeyPartner hebben we alles voor een dug-out. Achterplaten, zijplaten en stoelen. Noem het allemaal maar op, of HockeyPartner heeft het. Kun je een dug out onderdeel niet vinden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder.

11 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Dug-out platen

Onze dug out platen bestaan 3mm polycarbonaat en zijn te verkrijgen in verschillende maten. Als je een dug-out bij ons hebt gekocht is het simpel om een nieuwe dugout plaat aan te schaffen. Kom je er niet uit? Neem dan contcat op met onze specialisten, ze helpen je graag verder.

Kuipstoelen

Naast een assortiment dugouts met banken hebben wij ook een mooi aanbod in dugouts met kuipstoelen. Maar mocht er onverhoopt toch een kapot gaan, dan hebben wij bij HockeyPartner een mooi aanbod kuipstoelen om jou te voorzien van nieuwe stoelen. Mocht je een gehele tribune willen voorzien van deze stoelen? dan is dat ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij onze specialisten.

Ongecoate Dug-out kopen bij HockeyPartner

Wil jij een dugout onderdeel kopen om je dugout te renoveren? Dan helpt HockeyPartner je graag. Bestel hem direct of neem contact op met onze specialisten. Wij helpen je graag verder in het maken van de juiste keuze.

Vragen?

Heb jij nog vragen over onderdelen van dug-outs, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.