Infill Guard 35mm

Infill Guard 35mm is een duurzaam kantplank systeem dat het infill binnen de omheining houdt. De Infill Guard 35mm is alleen geschikt in combinatie met bestaande kantplanken van hout en kunststof. Dankzij het rubberprofiel kunnen hoogteverschillen in het straatwerk worden opgevangen. Met deze kantplank oplossing wordt voldaan aan de zorgplicht en worden boetes voorkomen. De Infill Guard 35mm is de oplossing voor bestaande houten of kunststoffen kantplanken, die niet voldoende afdichten

Onze Infill Guard is ook verkrijgbaar in 80 mm hoogte! Bekijk deze variant hier.

DOWNLOAD PRODUCTKAART

 

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe Hockeypartner jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan

-Gecombineerd systeem van aluminium (bruut) en rubber
-Naadloze afdichting tussen rubber en ondergrond 
-Alle materialen zijn 100% recyclebaar
-Aluminium vervaardigd uit minimaal 80% gerecycled aluminium 
-Aluminium extrusieprofiel 35x20mm
-Wanddikte 2mm
-Hoogwaardig EPDM rubber dat middels een trapezium verbinding wordt gemonteerd
-Rubber is vrij van PAK’s of andere giftige stoffen
-Toepasbaar op alle ondergronden waarop een profiel vastgeschroefd kan worden
-Blinde bevestiging, geen bevestigingsmaterialen in het zicht
-Profielen op een lengte van 7.5mtr
-Uiteinden van de profielen worden afgewerkt met kopplaten zonder uitstekende delen
-Bevestigingsmateriaal op advies van leverancier
-Montagehoogte: 2-3cm vanaf straatwerk
-20 Jaar garantie
-Coating is optioneel 

Bekijk al onze kantplanken.

Veelgestelde vragen
Hoe worden kantplanken geplaatst?
Kantplanken worden geplaatst door onze ervaren monteurs. Zij plaatsen de kantplanken rondom het veld en door het gebruik van een rubberen profiel zorgen zij ervoor dat er een naadloze aansluiting met het straatwerk ontstaat. Het systeem kan worden gecombineerd met bestaande reclameborden, waardoor een gesloten systeem ontstaat van tot wel 1 meter hoogte! Het systeem kan worden geplaatst op velden met een rechte hoek én velden met een gewalste bocht.
In welke afmetingen zijn de kantplanken verkrijgbaar?
Onze kantplanken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 35mm, 80mm en 200mm. Deze kantplanken worden aan de onderzijde van het reclamebord bevestigd. Daarnaast is het ook mogelijk om in combinatie met bovenstaande Infill Guard de bovenkant van de reclameborden te voorzien van een gecombineerd systeem van aluminium en rubber. Hierdoor ontstaat een volledig gesloten systeem tot wel 1 meter hoogte!
Van welk materiaal worden kantplanken gemaakt?
Onze kantplanken worden vervaardigd uit minimaal 80% gerecycled aluminium. Dit levert een energiebesparing van 95% op ten opzichte van de productie van nieuw aluminium. Alle materialen die voor de kantplanken worden gebruikt zijn daarnaast 100% recyclebaar!
Wat is de functie van kantplanken?
Kunstgrasvelden bevatten infill. Deze infill mag de natuur niet inwaaien, omdat dit het milieu aantast. Er rust een zorgplicht op jouw gemeente of vereniging om dit te voorkomen. Door gebruik te maken van kantplanken zorg je voor een afgesloten systeem rondom het kunstgrasveld en zorg je ervoor dat de infill op het veld blijft!
In welke kleuren kunnen de kantplanken geleverd worden?
De kantplanken kunnen gecoat worden in elke RAL-kleur. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Het heeft dan ook vooral een estetisch karakter, omdat aluminium niet roest.
Specificaties
SKUM1000011435102
KleurWit
Hoogte Infill Guard35mm
Combineren met reclamebordsysteemNee
CoatingGeen coating
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.