Senioren hockeydoel

Onze hockeydoelen kenmerken zich door de extra versterkte voorpanden, handige netbevestiging met netstrips, hoge kwaliteit geprofileerde transportwielen, diverse reclame-mogelijkheden en het unieke en herkenbare design. Het assortiment bestaat uit hockeydoelen die op het hoogste niveau worden gebruikt maar ook uit diverse hockeydoelen voor trainingsdoeleinden. De slagplanken van de hockeydoelen zijn voorzien van gietrubber of worden gemaakt van PE kunststof. Wij leveren voor alle hockeydoelen ook mooie hockeydoelnetten in diverse kleuren, diktes en afmetingen.

8 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Bekend op het hoogste niveau

Onze hockeydoelen worden bij diverse hoofdklasse clubs en internationale toernooien ingezet. Zo zijn de hockeydoelen te vinden bij H.C. Bloemendaal, H.C. Rotterdam, Schaerweijde, HGC Wassenaar, KHC Dragons en Braxgata. Tevens worden de kenmerkende gele EHL X hockeydoelen al vele jaren gebruikt tijdens de Euro Hockey League (EHL) wedstrijden, de Europese Kampioenschappen en de Olympische Qualifyers.

Welke senioren hockeydoelen zijn er?

HockeyPartner heeft drie verschillende senioren hockeydoelen. Zo is er het standaard model. Dit is het standaard hockeydoel. Dit doel is met vrije netophanging te gebruiken. Het middelste model is de Pro Plus. De Pro Plus is een duurzaam hockeydoel en is uitermate geschikt voor wedstrijdgebruik. De netbevestiging bij dit hockeydoel is door middel van een netstrip. Als laatste model heeft HockeyPartner de EHL. Dit hockeydoel is het beste van het beste. De EHL beschikt over een haakloze comfix netbevestiging waardoor het net erg vast zit. Voor alle senioren hockeydoelen geldt dat ze leverbaar zijn met of zonder transportwielen. Met de hockeydoelen van HockeyPartner weet je zeker dat je het beste materiaal hebt voor jou vereniging!

Senioren hockeydoel kopen bij HockeyPartner

Ben jij van plan een senioren hockeydoel te kopen? Dan ben je bij HockeyPartner aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring op de internationale velden garanderen wij jou het beste hockeydoel. Indien het senioren hockeydoel op voorraad is heb jij 5 dagen na je bestelling het doel op je vereniging staan. Is er spoed? Neem dan contact op met onze vriendelijke medewerkers.

Vragen?

Heb jij nog vragen over senioren hockeydoelen, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur en helpen je graag verder!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.