Tribunes en banken

Wij zijn leverancier van tribunes geschikt voor elke (sport)accommodatie. De tribunes zijn open of dicht, hebben verschillende rijen en lengtes. Wij hebben voor iedere wens, locatie, budget een passende oplossing, of juist een standaard oplossing. Wij beschikken over een eigen engineeringsafdeling. Hierdoor zijn wij instaat in te spelen op problemen, als ruimte, afmetingen, financiële middelen etc. Wij maken de tribune zoals jij die wilt. Echter hebben wij ook een modulaire tribune in ons assortiment.

Modulaire tribune

Het is een tribune geschikt voor sportclubs en verenigingen, maar kan uiteraard ook prima voldoen voor andere gelegenheden. De nieuw ontwikkelde tribune is een open uitvoering, volledig opgebouwd uit aluminium frames. De tribune is voorzien van een 1meter brede looppad bestaande uit aluminium traanplaten. De afmetingen van de tribune als het aantal rijen is geheel in overleg met de klant. Wij kunnen voor elke ruimte een geschikte afmeting ontwerpen, passende bij de omgeving. De tribune is aan de achterzijde voorzien van een constructie waarmee u een A-locatie sponsorruimte heeft.

Oplossing voor elke club

Veel clubs hebben niet de beschikking over een degelijke en exclusieve tribune. De behoefte is er echter wel, maar de clubs beschikking niet over voldoende ruimte en/of financiële middelen om te investeren in een tribune. Wij komen met een oplossing, een modulaire tribune met A-locatie ruimte voor prachtige sponsor uitingen. De achterzijde van de tribune is voorzien een constructie waarbij men sponsordoeken kan ophangen. Elke sponsor/bedrijf die dan ook maar enige affiniteit heeft met jouw club wil daar op staan. In het geval van Leonidas Rotterdam (200 meter tribune), was de tribune geheel gratis. De sponsor inkomsten hebben het project volledig gedekt, wat uiteraard een fantastisch resultaat is. Dit is niet alleen realiteit voor Leonidas, maar eveneens een reële oplossing voor elke andere club of vereniging. Zo blijft een professionele tribune voor iedere club binnen handbereik.

Voor meer informatie over onze diensten en tribunes kun je contact opnemen met één van onze specialisten.

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.