Pionnen

Bij HockeyPartner beshikken wij over een ruim assortiment pionnen, hoedjes en afbakenschijven. Zo bepaal jij welke het beste past bij jou of jouw vereniging. Al onze hockey pionnen en hodjes zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten. Heb je vragen over onze hoedjes neem dan contact op met één van onze specialisten.

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Ons Hockey hoedjes assortiment

De pionnen van HockeyPartner zijn de ideale trainingsmaterialen voor jouw training. HockeyPartner heeft een ruim assortiment in Hockey hoedjes zodat voor elk soort oefening passende pionnen zijn. Zo hebben wij pionnen, afbakenschijven, afbakenbol, afbakenschijven hoog en de markeerschijven anti-slip. De pionnen zijn de standaard pion zoals iedereen wel kent. De Afbakenschijven ook wel bekend als hoedjes zijn te verkrijgen in 20 stuks. Zo ben je voorbereid op elke soort training. De afbakenbol is een bol van hardplastic die je kan vullen met water, zo blijft hij altijd op ziijn plek. De afbakenbol is te te gebruiken in combinatie met stokken. Zo maak je doe oefeningen uitdagender voor de spelers/speelsters. De afbakenschijven hoog zijn de hogere hoedjes. Ze zijn duidelijk zichtbaar en ook te combineren met de stokken. De markeerschijf anti-slip is een platte schijf die niet wegglijdt bij het moment van afzetten. Deze schiijf is voor zowel op het veld als in de zaal te gebruiken. 

Hockey hoedjes als trainingsmateriaal

Al onze hockey pionnen kunnen gebruikt worden als een markering op de velden. Maar wist je dat ze ook te gebruiken zijn als trainingstool. Je kunt de hoedjes zo neerleggen dat je werkt aan de looptechniek van je spelers/speelsters. Zo verbeter je de coördinatie en beweegelijkheid. Je kan deze oefening met of zonder stick en bal uitvoeren. Om deze oefeningen te optimaliseren raden wij ook onze loopladders en hordes aan. Dit om het maximale uit je spelers te halen.

Waarom HockeyPartner?

Bij het kopen van hockey hoedjes kun je uitgaan van een top kwaliteit product uit eigen fabriek! Door onze jarenlange ervaring op het hoogste niveau garanderen wij je de beste hockey pionnen voor jou en jouw vereniging. Doordat wij onze hockeymaterialen uit eigen huis leveren heb jij je bestelling binnen 5 werkdagen. Is er spoed? Neem dan contact op met onze specialisten.

Vragen?

Heb jij nog vragen over hockey hoedjes, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.