Mini hockeydoel

Voor de jeugd en voor trainingdoeleinden hebben wij een mooi assortiment aan jeugd- en minihockeydoelen. De jeugddoelen zijn robuust en geschikt voor intensief gebruik. De slagplanken worden ondersteund door een aluminium profiel wat ervoor zorgt dat de PE slagplank netjes recht blijft. De minidoelen zijn erg handig voor trainingen of gebruik in de tuin. De meeste doelen zijn voorzien van een slagplank van PE kunststof of betonplex met rubber. Een mooi wit doelnet maakt het doeltje helemaal af.

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Mini Hockeydoeltjes van HockeyPartner

De hockeydoeltjes van HockeyPartner zijn ideale doelen voor de jeugd en trainingsdoeleinden. Wij hebben een groot assortiment aan jeugd- en mini hockeydoeltjes. De doeltjes zijn robuust en geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast worden de mini hockeydoeltjes ondersteund door een aluminium profiel. Dit zorgt ervoor dat de PE slagplank van jouw hockeydoeltje netjes recht blijft. Het mini hockeydoel van HockeyPartner is erg handig voor trainingen, maar je kunt ze ook prima gebruiken in je eigen tuin. De doelen zijn voorzien van een slagplank van PE kunststof of betonplex met rubber. Een mooi wit doelnet maakt jouw hockeydoeltje helemaal af! Kijk nu verder op de pagina voor het complete aanbod van hockeydoeltjes van HockeyPartner!

Unieke hockeydoeltjes van de beste kwaliteit

De mini doeltjes van HockeyPartner hebben al jarenlang ervaring op het allerhoogste niveau. Zo worden ze gebruikt bij vele hockey(prof)clubs en zijn ze ingezet op allerlei verschillende toernooien, zowel nationaal als internationaal. Door al deze ervaringen garanderen wij dat jouw kleine hockeydoeltjes gemaakt zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast zijn onze mini hockeydoeltjes ook nog erg duurzaam. Jij kunt zo jarenlang genieten van jouw mini hockeydoel.

De hockeydoeltjes van HockeyPartner zijn gemaakt van aluminium met een extra sterk hockeyprofiel. De bijgeleverde netten kun jij vastmaken in de speciale netstrips. Deze zijn vastgezet in het profiel, waardoor jij eenvoudig het net er in kan rijgen. Dit zorgt ervoor dat het net van jouw doeltjes strak langs het doel zit, waardoor iedere bal tegengehouden wordt. Ook beschikken enkele mini hockeydoeltjes over inklapbare netbeugels, waardoor jij de doeltjes eenvoudig kan verplaatsen. Ook hebben wij speciale omkiep hockeydoeltjes in het assortiment, die fijn en handig in gebruik zijn. Hiermee kun je diverse leuke oefeningen uitvoeren.

Hockeydoeltjes kopen bij HockeyPartner

Wil jij de beste hockeydoeltjes kopen? Den helpt HockeyPartner jou graag verder! Door onze jarenlange ervaring op het hoogste niveau, kunnen wij garanderen dat jij over de beste hockeydoeltjes gaat beschikken. Dat is ook te zien aan de reacties van onze andere klanten, die ons als 'uitstekend' beoordelen. Een resultaat dat wij graag willen voortzetten! Zijn jouw bestelde artikelen op voorraad, dan heb je deze binnen 5 werkdagen al in huis. Bestel dus nu jouw nieuwe mini hockeydoeltjes bij HockeyPartner!

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze hockeydoeltjes, de levering of over onze andere hockey artikelen? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij staan iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur voor jou klaar en voorzien jou van het beste advies!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.