Pitch Gripper Alu

Pitch Gripper Alu t.b.v. de opsluiting van kunstgrasvelden.

 

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe Hockeypartner jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan
  • Pitch Gripper Alu wordt geleverd inclusief rubberfix klemrubber
  • Pitch Gripper alu - profiel aluminium, 120x26mm
  • Radius aluminumprofiel R=8mm met een opening van 15mm
  • Onderzijde profiel voorzien van 62mm anker, om profiel mee te kunnen verankeren in beton
  • Geleverd in lengtes van 6,05mtr en gelaste hoekstukken van 90gr 1x1mtr
  • Ook te leveren met een gewalste bocht van 2mtr, standaard radius= 2, maar tevens verkrijgbaar met een andere radius
  • Te leveren met Rubberfix klemrubber (I-06066PS) - voor klemmen kunstgras en afdichten van de goot

 

 

 

Veelgestelde vragen
Wat is de functie van een klemsysteem?
Het klemsysteem is speciaal ontwikkeld voor watervelden die worden gebruikt bij hockey. Bij een waterveld wordt het veld voor gebruik besproeid, hierdoor kan de bal op hogere snelheid worden gespeeld. Door weersomstandigheden kan een waterveld lichtelijk verschuiven. Wanneer je gebruik maakt van een klemsysteem voorkom je dat het veld kan gaan verschuiven!
Is een klemsysteem hetzelfde als Infill Guard?
Nee, een klemsysteem is niet hetzelfde als onze Infill Guard (kantplanken): het klemsysteem wordt gebruikt op watervelden in het hockey, terwijl Infill Guard is ontwikkeld voor kunstgrasvelden in het voetbal. Het klemsysteem voorkomt dat het hockeyveld door weersomstandigheden kan verschuiven, Infill Guard zorgt ervoor dat de rubberen infill binnen de omheining van het voetbalveld blijft.
Wat is het verschil tussen de Pitch Gripper Alu en de Pitch Gripper Concrete?
Beide klemsystemen worden geplaatst via een aluminium profiel dat in de ondergrond wordt bevestigd. Bij de Pitch Gripper Concrete is daarnaast in het klemsysteem een betonbalk verwerkt. Hierdoor is het systeem erg geschikt om te gebruiken bij de aanleg van nieuwe watervelden. De Pitch Gripper Alu is dan ook voordeliger in aanschaf. Dit klemsysteem wordt geleverd inclusief rubberfix klemrubber. Hiermee kun je het kunstgras klemmen en de klemgoot afdichten. Bij beide klemsystemen kun je kiezen tussen een rechte hoek en een gewalste bocht. Twijfel je welk systeem het beste is voor jouw waterveld? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen je graag!
Specificaties
SKUI-06050PS
KleurWit
CoatingGeen coating
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

 
Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.