Digitaal scorebord

Wat is een wedstrijd zonder score? Deze scoreborden zijn makkelijk te bedienen voor alle vrijwilligers en/of scheidsrechters in de zaal. Ook zijn de scoreborden voorzien van zoemers om een duidelijk eindsignaal te verkondigen. Ons digitaal scorebord is ook te gebruiken voor andere zaal sporten zoals; zaalvoetbal, handbal, volleybal en basketbal.

1 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

1 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Waarom HockeyPartner?

Bij het kopen van een scorebord kun je uitgaan van een top kwaliteit product uit eigen fabriek! Door onze jarenlange ervaring op het hoogste niveau garanderen wij je het beste zaalhockeydoel voor jouw zaal of hockeydome. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend; dit willen wij graag voortzetten. Doordat wij onze hockeydoelen uit eigen huis leveren heb jij je bestelling binnen 5 werkdagen. Is er spoed? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heb jij nog vragen over het scorebord, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.