Zaalhockey

HockeyPartner is naast jouw outdoor hockey ook jouw partner in zaalhockey materialen. Voor alle hockeyers die deze winter door willen hockeyen zijn de zaalhockey materialen van HockeyPartner geschikt voor jouw zaal of hockeydome. HockeyPartner heeft alles te bieden voor een te gekke zaalhockeyervaring!

 

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Welke materialen zijn nodig in de zaal?

Om goed voorbereid de zaal in te gaan zijn een aantal materialen van belang. Zo moet er gescoord kunnen worden, daar heb je uiteraard zaalhockeydoelen voor nodig. Deze hockeydoelen kun je laten voorzien van onze doelnetten. Mocht er dan gescoord worden is het handig om dit bij te houden met een digitaal scorebord. Zaalhockey wordt gespeeld in een afgekaderd veld, hiervoor zijn hockeybalken. Deze zijn te vervoeren op een balkenwagen. Wist u dat met 42 hockeybalken een heel zaalhockeyveld kan leggen? HockeyPartner is jouw partner als het gaat om zaalhockey materiaal!

Bekend van de internationale velden

Onze buiten hockeydoelen staan bij hoofdklasse- en internationale clubs als H.C. Bloemendaal, H.C. Rotterdam, Schaerweijde, HGC Wassenaar, KHC Dragons en Braxgata. Ook zijn onze outdoor doelen te vinden op de Euro Hockey League (EHL), Europese Kampioenschappen en Olympische Qualifyers. De ervaringen die wij door de jaren heen hebben opgedaan zijn verwerkt in onze zaalhockeyproducten.

Waarom HockeyPartner?

Bij het kopen van een zaalhockey product kun je uitgaan van een top kwaliteit product uit eigen fabriek! Door onze jarenlange ervaring op het hoogste niveau garanderen wij je de beste zaalhockey materialen voor jouw zaal of hockeydome. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend; dit willen wij graag voortzetten. Doordat wij onze hockeymaterialen uit eigen huis leveren heb jij je bestelling binnen 5 werkdagen. Is er spoed? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heb jij nog vragen over zaalhockey materialen, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.