Ballenvangernetten

Niet geschoten is altijd mis, luidt het gezegde. Maar wat als je mist? Dan is het wel veilig dat de bal niet met hoge snelheid het sportpark opvliegt. Hiervoor heeft HockeyPartner ballenvangnetten in het assortiment. Zo blijft de bal op het speelveld en is het voor sportparkbezoekers een stuk veiliger. 

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Soorten ballenvangernetten

Bij HockeyPartner beschikken wij over een mooi assortiment ballenvangnetten. Onze ballenvangnetten zijn gemaakt van de beste materialen. Wij bieden vijf soorten ballenvangnetten aan. De afmetingen die HockeyPartner in huis heeft zijn; 20x5mtr, 25x5mtr, 30x5mtr, 30x4mtr en 25x4mtr. Voor elk veld hebben wij een passende oplossing.

Waarom HockeyPartner?

Bij het kopen van een ballenvangernet is het van belang dat je kiest voor de beste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring op hey hoogste niveau ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit. Doordat wij onze ballenvangernetten uit eigen huis leveren heb jij je bestelling binnen 5 werkdagen. Is er spoed? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heb jij nog vragen over ballenvangernetten, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.