Loopladder/hordes

Verbeter je coördinatie met de loopladders en hordes van HockeyPartner. Wij beschikken over een mooi assortiment loopladders en hordes voor elke sporter. De loopladders en hordes van HockeyPartner zijn snel en makkelijk te vervoeren en op te bergen. Wil jij werken aan je coördinatie, bewegelijkheid en dynamiek? Dan zijn onze loopladders en hordes geschikt voor jou en je sportteam.

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende loopladders

Bij HockeyPartner beschikken wij over twee verschillende loopladders. Zo hebben wij de "normale"loopladder. Deze ladder is vier meter lang en is voorzien van sluitingen aan de uiteinden. Hierdoor is er de mogelijkheid om meerdere ladders met elkaar te verbinden. Wil je ook zijwaartsecoördinatie oefeningen doen dan ben je opzoek naar onze ringladder. Deze ladder is vrij te leggen en dus geschikt voor meerdere coördinatie oefeningen.

Verschillende Hordes

Opzoek naar hordes voor jou training? Bij HockeyPartner hebben wij drie hoogtes van horden. Zo hebben wij de kleinste horde van 15 cm. De middelste horde is 23cm hoog. En de hoogste horde is 30cm hoog. De kleinste twee hordes zijn voor de bewegelijkheid en snelheid terwijl de 30cm horde voornamelijk is voor sprongkracht en coördinatie. verbeter jezelf of team door de hordes van hockeyPartner.

Waarom HockeyPartner?

Bij het kopen van een loopladder of horde kun je uitgaan van een top kwaliteit product! Door onze jarenlange ervaring op het hoogste niveau garanderen wij je de beste sportmaterialen voor jou en je vereniging. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend; dit willen wij graag voortzetten. Doordat wij onze hockeymaterialen uit eigen huis leveren heb jij je bestelling binnen 5 werkdagen. Is er spoed? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heb jij nog vragen over loopladders, hordes, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.