Hockey dugouts

Wij hebben een breed assortiment aan dug-outs. De dug-outs kenmerken zich door de verschillende zijkanten. Ze hebben een schuine, rechte of gebogen zijkant. De dug-outs worden voorzien van een vuren, meranti of kunstgrasbank. Ook is het mogelijk om voor kuipstoelen te kiezen. 
De dug-outs zijn afgewerkt met stevige aluminium profielen en een afgerond dakprofiel. In alle soorten dug-outs is de stahoogte minimaal 2 meter. Maatwerk is altijd mogelijk, denk daarbij aan aangepaste maatvoering, kleuren, luxe stoelen etc. 
Speciaal voor hockey hebben wij een dug-out met daarin een meranti hardhoutenbank, voldoende kledinghaken en een tassenplank van traanplaat met daarin handige stickkokers gemonteerd.

20 producten

per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

De dugout van HockeyPartner

Ben jij op zoek naar een prachtige, duurzame maar ook betaalbare dugout? Dan ben je bij HockeyPartner aan het goede adres! Wij leveren de mooiste dugouts, geschikt voor iedere veldsport. De dug out is te verkrijgen in vier verschillende typen, die hieronder staan toegelicht.

 

Aan te passen naar jouw eisen
Bij HockeyPartner kun jij de dugouts op maat aanpassen. Dit doe je door middel van keuzes te maken uit materiaal, de diepte van de dugouts, type zitcomfort, afmetingen en een eventuele RAL-kleur voor poedercoating. HockeyPartner kan de dug out zelf bij jouw vereniging monteren. Onze medewerkers hebben veel ervaring in montage werkzaamheden binnen de sportveldinrichting. Monteer je de dugout liever zelf? Dan kunnen wij er ook een samengestelde montagekit bij leveren. Hiermee kun jij met je eigen medewerkers of vrijwilligers de dugout op jouw sportveld plaatsen.

 

Dugout kopen bij HockeyPartner
Wil jij een dugout kopen voor jouw sportvelden? Dan helpt HockeyPartner jou graag verder! Bestel snel en eenvoudig jouw dug-out online. Vervolgens verwerken wij de bestelling zo snel mogelijk en verzenden wij deze naar jouw sportvereniging of afleveradres. Daarnaast kies jij je eigen levertijden.

 

Vragen?
Heb jij nog vragen over onze dugouts, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder en voorzien jou van deskundig advies!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.