Klemsystemen

Klemsystemen zijn een belangrijk element tijdens het aanleggen van een hockeyeld. Een klemsysteem zorgt ervoor dat de hockeykunstgrasmat vast komt te liggen rondom het gehele speelveld. Dit is vooral van toepassing bij hockey watervelden, dit is omdat er geen zand wordt aangebracht om de kunstgrasmat op zijn plek te houden.

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Welke soorten klemsystemen zijn er?

HockeyPartner heeft twee soorten klemsystemen voor hockeyvelden: Pitch Gripper Alu en de Pitch Gripper Concrete. Beide klemsystemen zijn geschikt voor hockey watervelden. Bij beide systemen maken wij gebruik van een aluminium profiel in de grond. Bij de Pitch Gripper Concrete is een combinatie gemaakt van een aluminium klemprofiel verwerkt in een 10x20 betonband. Hiermee wordt het randdetail van een hockeyveld gemaakt. De Pitch Gripper Alu is enkel het losse klemsysteem, zonder betonband. Dit product biedt dezelfde oplossing, alleen wordt deze oplossing gebruikt tijdens een hockeyveld renovatie. De klemsystemen van HockeyPartner kunnen op de door jouw gewenste locatie worden geleverd en gemonteerd door onze monteurs. 

Waarom HockeyPartner?

Bij het kopen van een Pitch Gripper kun je uitgaan van een top kwaliteit product uit eigen fabriek. Door onze jarenlange ervaring op het hoogste niveau garanderen wij je de beste klemsystemen voor jouw hockeyveld. Doordat wij onze klemsystemen uit eigen fabriek leveren heb jij je bestelling binnen 5 werkdagen. Is er spoed? Neem dan contact op met één van onze vriendelijke medewerkers.

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze klemsystemen, levering of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00 uur en helpen je graag verder.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.