Hockeytouw

Bij elke vereniging zijn ze er wel, hockeytouwen. Hockeytouw wordt vaak gebruikt tijdens trainingen om een speelveld af te bakenen. Wanneer je een hockeytouw besteld bij HockeyPartner ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit. Door de jarenlange ervaring in de hockeywereld is ons hockeytouw ontwikkeld voor en door hockeyers.

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Kleuren & Lengte van het hockeytouw

HockeyPartner biedt hockeytouw in de kleuren geel/zwart, blauw/zwart, groen/zwart en oranje/zwart. Zo kies jij een kleur passend bij jouw vereniging of veld. Al onze hockeytouwen zijn verkrijgbaar in de lengtes 15mtr, 20mtr, 25mtr en 30mtr. Advies nodig over welke lengte hockeytouw het beste bij je vereniging past? Neem contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder!

Waarom HockeyPartner?

Bij het kopen van een hockeytouw kun je uitgaan van een top kwaliteit product. Door onze jarenlange ervaring in het internationale hockey weten wij wat het beste is voor de hockeyclub. Doordat wij uit eigen huis leveren heb jij je bestelling binnen 5 werkdagen. Is er spoed? Neem dan contact op met één van onze vriendelijke medewerkers.

Vragen?

Heb jij nog vragen over hockeytouw, leverinf of onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.