Senioren hockeydoelnet

Bij een hockeydoel heb je ook doelnetten nodig. Speciaal voor onze senioren hockeydoelen hebben wij senioren hockeydoelnetten. Deze zijn geschikt voor alle senioren hockeydoelen van HockeyPartner. Zo zorg jij ervoor dat de hockeydoelen van jouw vereniging er altijd strak bij staan!

8 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Welke kleuren doelnetten zijn er?

Bij HockeyPartner hebben wij vier verschillende kleuren in senioren hockeydoelnetten. Jij kiest welke kleur het beste past bij jouw hockeydoel of vereniging. De kleuren die HockeyPartner heeft zijn; wit, zwart, blauw en groen. Wil je toch een andere kleur? Neem dan contact op met onze specialisten.

Materiaal & afmeting senioren hockeydoelnetten

Al onze senioren hockeydoelnetten zijn gemaakt van prolypropyleen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De draaddikte van de doelnetten zijn 3mm, 4mm en 5mm. Jij kiest wat het beste aansluit op jouw hockeydoel. De draaddikte is van belang als het gaat om de levensduur van het net. Hoe dikker het draad hoe langer hij meegaat. Al onze senioren hockeydoelnetten zijn 3,66x2,14mtr. Heb je nogsteeds vragen over onze senioren hockeydoelnetten? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Waarom HockeyPartner?

Bij het kopen van een senioren hockeydoelnet ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit. Door onze jarenlange internationale ervaring op top niveau weten wij wat jij zoekt. De beste hockeymaterialen vind je bij HockeyPartner. Doordat wij lever uit eigen huis heb jij je bestelling binnen 5 werkdagen in huis of op jouw club. Is er spoed? Neem dan contact op met één van onze vriendelijke medewerkers.

Vragen?

Heb jij nog vragen over senioren hockeydoelnetten, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.