Markeerschijven Anti-slip (24 stuks)

Flexibel | Rubber | Anti-slip | Veilig

33,50 27,69
Op voorraad
SKU
M10000118

Set van 24 stuks markeerschijven in 4 kleuren (oranje, geel, blauw en rood). De diameter van de schrijven zijn 15 cm. De markeerschijven zijn gemaakt van rubber en zijn anti-slip, geschikt voor iedere ondergrond, waardoor er geen blessuregevaar is. De schijven kunnen worden gebruikt voor het uitzetten van veldjes of een parcour. De schijven worden geleverd incl. stalen houder.

 

Veelgestelde vragen
Voor welke sporten zijn de trainingsmaterialen geschikt?
De trainingsmaterialen zijn voor iedere sport geschikt! Zo is bij iedere sport snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen belangrijk. De trainingsmaterialen zijn ook erg geschikt om thuis individueel te trainen!
Bieden jullie nog meer sportmaterialen aan?
Ons assortiment stopt niet bij sportmaterialen! Je kunt voor al jouw sportmaterialen bij ons terecht: van een nieuwe dug-out tot teamkleding! Zo hoef je niet van winkel naar winkel te zoeken, maar slaag je bij ons in een keer voor al je benodigdheden! Je vindt bij ons sportmaterialen voor o.a. voetbal, hockey en korfbal.
Specificaties
SKUM10000118
KleurGemeleerd
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij Hockeypartner zullen je verder helpen.

Neem contact met ons op
info@hockeypartner.nl
+31 88 008 11 00
Bedrijvenpark Twente 448, 7602 KM Almelo