Afbakenbol

Deze AFBAKENBOL is bijzonder geschikt voor trainingsdoeleinden. Te gebruiken in combinatie met de SKOR stokken 25mm. De afbakenbol is gemaakt van hard kunststof en daarmee erg stevig en stabiel. De afbakenbol is onbreekbaar! Deze afbakenbol is absoluut onmisbaar op de trainingsvelden!

3,25 2,69
Niet op voorraad
SKU
M10000103

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe Hockeypartner jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan

Uitvoering
- Hard kunststof
- Blauw
- Geleverd per stuk
- Mogelijkheid om te verzwaren met water of zand

Gebruik
- Te gebruiken samen met stokken rond 25mm

Veelgestelde vragen
Voor welke sporten zijn de trainingsmaterialen geschikt?
De trainingsmaterialen zijn voor iedere sport geschikt! Zo is bij iedere sport snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen belangrijk. De trainingsmaterialen zijn ook erg geschikt om thuis individueel te trainen!
Bieden jullie nog meer sportmaterialen aan?
Ons assortiment stopt niet bij sportmaterialen! Je kunt voor al jouw sportmaterialen bij ons terecht: van een nieuwe dug-out tot teamkleding! Zo hoef je niet van winkel naar winkel te zoeken, maar slaag je bij ons in een keer voor al je benodigdheden! Je vindt bij ons sportmaterialen voor o.a. voetbal, hockey en korfbal.
Specificaties
SKUM10000103
KleurBlauw
CoatingGeen coating
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.