Jeugd Hockey Omkiepdoel

Dit Jeugd Hockey Omkiepdoel heeft de afmetingen 1,8x1,2x0,8m en is speciaal ontwikkeld voor trainingsgebruik. Doordat het doel om te kiepen is kan er gevarieerd worden in de afmetingen van het doel. Voor de kleinsten is 0,80cm hoogte perfect om te trainen en voor de groteren volstaat 1,2m uitstekend. Wedstrijdjes van 4 tegen 4 kunnen uitstekend gespeeld worden met deze doeltjes. Middels de lichte aluminiumconstructie is het doeltje met 17kg perfect te verplaatsen.

601,00 496,69
Op voorraad
SKU
S-3730

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe Hockeypartner jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan
 • Volledig aluminium trainings hockeydoel 1,8x1,2x0,8mtr (bxhxd)
 • Het gehele doelframe is vervaardigd uit een duurzaam aluminium extrusie profiel 75x50mm, wanddikte 5 mm
 • De hoeken zijn volledig gelast
 • Inwendig is het profiel uitgevoerd met vier keer een zeer solide driehoekconstructie 
 • Doel is volledig voorzien van ComFix® systeem: geïntegreerd systeem waarbij het doelnet in zijn totaliteit is opgesloten
 • Rubber netborging wordt standaard meegeleverd 
 • In de hoeken wordt het net bevestigd in een speciaal ontworpen aluminium bevestigingsplaat 
 • De hoek tussen paal en onderbalk is verstevigd door een solide schoor waarin direct een onverwoestbare netbevestiging is opgenomen 
 • Lichtgewicht doel wat zorgt voor een hoog gebruikersgemak tijdens trainingen 
 • De producent zal desgevraagd, na de productlevenscyclus, tegen restwaarde, het product terugnemen en recyclen 

 • Exclusief net 

 • Verkrijgbaar in afmeting 1,8x1,2x0,8mtr (bxhxd) en 1,2x0,8x0,5mtr (bxhxd) 

 

 

 

Veelgestelde vragen
Welke verschillende hockeydoelen bieden jullie aan?
Onze hockeydoelen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en modellen, van trainings- tot wedstrijddoelen. Zo kun je voor iedere leeftijdscategorie op deze pagina slagen. Daarnaast bieden we een inklapbaar model in EHL-X stijl aan dat speciaal is ontwikkeld voor hockey in de zaal! Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste model? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.
Wordt het hockeydoel met of zonder doelnet geleverd?
Onze hockeydoelen worden zonder hockeydoelnet geleverd, maar een doelnet kun je eenvoudig los bestellen op onze site! 
Waarin verschillen de EHL-modellen van de Standaard en Pro Plus modellen?
Onze hockeydoelen zijn onderdeel van het decor van de Euro Hockey League. Op deze pagina vind je drie modellen die onderdeel uitmaken van onze EHL-lijn. Dit zijn de beste hockeydoelen die wij op dit moment aanbieden. Het model EHL X is het meest exclusieve model dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is en is te herkennen aan het knalgele voorpand. Verschillen tussen de EHL-modellen enerzijds en de Standaard en Pro Plus modellen anderzijds schuilen o.a. in het type netophanging, de mogelijkheid tot sponsoring en de slagplank. De modellen Standaard en Pro Plus zijn voordeliger in aanschaf. Met deze doelen ben je verzekerd van zeer degelijke en duurzame doelen die bovendien relatief voordelig in aanschaf zijn. De EHL-modellen hebben een exclusieve uitstraling en worden gebruikt op het hoogste niveau.
Is het mogelijk om het hockeydoel te voorzien van sponsoring?
Het is belangrijk om de sponsors een prominente plek te geven rondom het veld. Bij de EHL-modellen is het dan ook mogelijk om de slagplank aan de buitenkant van de zijkant te voorzien van de door jou gewenste sponsoring. Neem voor de mogelijkheden wat betreft de sponsoring gerust contact met ons op!
Is het 3,66x2,14 meter hockeydoel verplaatsbaar?
Bij de modellen ‘Standaard’ en ‘Pro Plus’ heb je de keuze tussen een model met transportwieltjes en een model zonder transportwieltjes. Door gebruik te maken van transportwieltjes kan het hockeydoel eenvoudig ingezet worden op het veld waar dat nodig is. Onze EHL-modellen zijn standaard voorzien van transportwieltjes en het indoor EHL model is eenvoudig te verplaatsen doordat hij inklapbaar is!
Waar worden de hockeydoelen gemaakt?
Alle dugouts worden net als onze hockey dugouts geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!
Specificaties
SKUS-3730
TransportwielenNee
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.