Mini hockeydoel

Mini hockeydoel "ALSTER" met een afmeting van 2x1,5mtr. De slagplank is gemaakt van PE: Polyetheen. Daarnaast is de netbevestiging/ophanging: netstrip en staalkabel. Dit hockeydoel is exclusief net. 

991,00 819,01
Op voorraad
SKU
S-2832
Totaal incl. BTW
991,00 819,01

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe Hockeypartner jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan
 • Diepte doel 0,7mtr 
 • Afmeting 2x1,5mtr
 • Excl net
 • Diepte slagplank binnenwerks 0,67mtr
 • Diepte slagplank buitenwerks 0,71mtr
 • Doel met traditionele netophanging
 • Paal en lat vervaardigd uit aluminium extrusieprofiel 50x50mm
 • Aluminium extrusieprofiel voor paal en lat uitgevoerd met verstevigingsribben, een extra dikke voorzijde van 3mm, met overige wanden van 2mm dik, de achterzijde van het profiel is uitgevoerd met een ruimte voor een kunststof netstrip
 • De paal en lat zijn voorzien van geheel geïntegreerde nethaken door middel van een kunststof netstrip profiel, met gestanste netbevestigingen
 • De slagplank heeft een totale hoogte van 350mm hoog en dikte van 35mm
 • De binnenzijde van de slagplank is bekleed met 6mm PE platen 
 • Alle gebruikte kokerprofielen zijn voorzien van afgeronde hoeken ter bescherming van spelers, veld en ballen
 • Bij de kruising van paal en lat is de netbeugel door middel van lasblokken geconstrueerd
 • De netbevestiging rondom de slagplank bestaat volledig uit een systeem met net-assen die door aangelaste bussen kan worden gehaald. Het net kan aan de net-as geregen worden
 • De producent zal desgevraagd, na de productlevenscyclus, tegen restwaarde, het product terugnemen en recyclen 
Veelgestelde vragen
Welke verschillende hockeydoelen bieden jullie aan?
Onze hockeydoelen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en modellen, van trainings- tot wedstrijddoelen. Zo kun je voor iedere leeftijdscategorie op deze pagina slagen. Daarnaast bieden we een inklapbaar model in EHL-X stijl aan dat speciaal is ontwikkeld voor hockey in de zaal! Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste model? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.
Wordt het hockeydoel met of zonder doelnet geleverd?
Onze hockeydoelen worden zonder hockeydoelnet geleverd, maar een doelnet kun je eenvoudig los bestellen op onze site! 
Waarin verschillen de EHL-modellen van de Standaard en Pro Plus modellen?
Onze hockeydoelen zijn onderdeel van het decor van de Euro Hockey League. Op deze pagina vind je drie modellen die onderdeel uitmaken van onze EHL-lijn. Dit zijn de beste hockeydoelen die wij op dit moment aanbieden. Het model EHL X is het meest exclusieve model dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is en is te herkennen aan het knalgele voorpand. Verschillen tussen de EHL-modellen enerzijds en de Standaard en Pro Plus modellen anderzijds schuilen o.a. in het type netophanging, de mogelijkheid tot sponsoring en de slagplank. De modellen Standaard en Pro Plus zijn voordeliger in aanschaf. Met deze doelen ben je verzekerd van zeer degelijke en duurzame doelen die bovendien relatief voordelig in aanschaf zijn. De EHL-modellen hebben een exclusieve uitstraling en worden gebruikt op het hoogste niveau.
Is het mogelijk om het hockeydoel te voorzien van sponsoring?
Het is belangrijk om de sponsors een prominente plek te geven rondom het veld. Bij de EHL-modellen is het dan ook mogelijk om de slagplank aan de buitenkant van de zijkant te voorzien van de door jou gewenste sponsoring. Neem voor de mogelijkheden wat betreft de sponsoring gerust contact met ons op!
Is het 3,66x2,14 meter hockeydoel verplaatsbaar?
Bij de modellen ‘Standaard’ en ‘Pro Plus’ heb je de keuze tussen een model met transportwieltjes en een model zonder transportwieltjes. Door gebruik te maken van transportwieltjes kan het hockeydoel eenvoudig ingezet worden op het veld waar dat nodig is. Onze EHL-modellen zijn standaard voorzien van transportwieltjes en het indoor EHL model is eenvoudig te verplaatsen doordat hij inklapbaar is!
Waar worden de hockeydoelen gemaakt?
Alle dugouts worden net als onze hockey dugouts geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!
Specificaties
SKUS-2832
Afmeting (breedte x hoogte in mtr)2 x 1,5 mtr
TransportwielenNee
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.