Zaalhockeydoelnet - Wit

Dit ZAALHOCKEYDOELNET WIT is geschikt voor een zaalhockeydoel. Check naast de breedte en hoogte ook goed de dieptematen. De doelnetten kenmerken zich door een perfecte pasvorm waardoor een optimaal hockeyplezier wordt beleefd. Een goede pasvorm is met dit doelnet gegarandeerd!

 

Benieuwd hoe een doelnet moet worden opgehangen? Zie onze documenten.

208,00 171,90
Op voorraad
SKU
S-96012PS

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe Hockeypartner jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan
  • Materiaal: 5mm polypropyleen
  • Kleur: Wit
  • Maas: 45mm
  • Afmeting: 3 x 2 x 0,8 x 1 m
  • Geschikt voor handbal- / zaalhockeydoelen
  • Afgewerkt met een overlock
Veelgestelde vragen
Welke afmeting moet ik kiezen?
Om ervoor te zorgen dat het hockeydoelnet strak in het hockeydoel hangt, is het belangrijk om de juiste afmeting te kiezen. Hiervoor kun je het beste de breedte, hoogte, diepte bovenzijde en diepte onderzijde opmeten. Wanneer je dit hebt opgemeten weet je welke afmeting je nodig hebt. Twijfel je of je de juiste afmeting hebt? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag bij het uitzoeken van het juiste hockeydoelnet!
Van welk materiaal worden de doelnetten gemaakt?
De hockeydoelnetten worden gemaakt van polypropyleen (PP). Dit materiaal voelt zacht aan en kan eenvoudig in het hockeydoel gehangen worden. Daarnaast is een voordeel van polypropyleen dat het relatief voordelig in aanschaf is.
Wat wordt bedoeld met ‘maas’?
De mazen zijn de vierkante vormen in het doelnet. Met de maaswijdte wordt de afmeting van zo’n vierkante vorm bedoeld, die horizontaal is opgemeten. Onze hockeydoelnetten hebben allemaal een maaswijdte van 4,5 cm. Hierdoor kan de impact van de bal op het doelnet goed worden opgevangen!
Welke draaddikte moet ik kiezen?
Wij bieden hockeydoelnetten aan in drie verschillende draaddiktes: 3, 4 en 5 mm. Een doelnet met een grotere draaddikte zal over het algemeen langer meegaan, maar is ook duurder in aanschaf. Afhankelijk van jou doel kijken wij naar de perfecte draaddikte.
In welke kleuren zijn de hockeydoelnetten leverbaar?
Je vindt op deze pagina hockeydoelnetten in de kleuren wit, zwart en groen. Ben je op zoek naar een hockeydoelnet in een andere kleur? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag wat er mogelijk is!
Specificaties
SKUS-96012PS
KleurWit
Bovendiepte0,8 mtr
Onderdiepte1 mtr
Breedte - hoogte3 x 2 mtr
Dikte5 mm
Grootte maas45 mm
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.