Mobiele Tribune - 2,5m

Wij zijn producent en leverancier van tribunes die geschikt zijn voor iedere sportaccommodatie! Als SKOR zijnde bieden we de keuze uit een open of dichte tribune en verschillende rijen en lengtes. Deze mobiele tribune is makkelijk verplaatsbaar en daardoor heel flexibel in gebruik! De mobiele tribune bestaat uit een aluminium frame, een meranti plank en bezit over 3 zitrijen. Daarnaast is de tribune kantelbaar op wielen.  

Op zoek naar een ander formaat tribune? Neem contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden met je.

3.050,00 2.520,66
Op voorraad
SKU
S-00178AS

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe Hockeypartner jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan

Mobiele tribune

  • Alu frame
  • Lengte 2,5mtr
  • 3 zitrijen
  • Kantelbaar op wielen
  • Achterzijde uitgevoerd met 2 zwenkwielen en 2 bokwielen
  • Bovenste rij uitgevoerd met rugleuning
  • 2 looppaden van anti-slip betonplex
  • Zit en rugplank van meranti plank 120x27mm
Veelgestelde vragen
Waar worden de tribunes gemaakt?
Onze tribunes worden allemaal geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo, net als de doelen en dug-outs! Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden. Benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding!
Wat is het verschil tussen een dichte en een open tribune?
De vaste tribune heeft een dicht karakter en de mobiele tribune een open karaker. Hiermee wordt bedoeld dat de ruimte tussen de looppaden bij de vaste tribune volledig afgesloten is en dat dit bij de mobiele tribune niet zo is.
Van welk materiaal is de tribune gemaakt?
Onze tribunes worden gemaakt van aluminum. De zitgelegenheid bestaat bij de tribunes uit meranti banken, waarbij de achterste zitrij is voorzien van een rugleuning.
Welke afmetingen heeft de tribune?
De vaste tribune is geheel op maat te maken! Je kunt dan ook zelf kiezen welke breedte en hoeveel zitrijen de tribune moet hebben. De mobiele tribune heeft in principe een breedte van 3 meter en 3 zitrijen, maar in overleg is veel mogelijk! Neem hiervoor gerust contact met ons op.
Hoeveel mensen kunnen op de tribune plaatsnemen?
Op onze site vind je twee tribunes: een vaste variant en een mobiele variant. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte zitplaats biedt aan twee personen. De mobiele variant heeft een breedte van 3 meter en bestaat uit drie zitrijen. Op deze tribune kunnen dus in principe 18 personen zitten. De vaste variant is geheel op maat te maken, waardoor je het aantal mensen dat op de tribune kan plaatsnemen kunt afstemmen op jouw wensen!
Specificaties
SKUS-00178AS
KleurWit
CoatingGeen coating
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.