Hockeydoel Ultima EHL

De Ultima EHL is een exclusief en duurzaam top hockeydoel met de afmeting 3,66x2,14mtr en is uitermate geschikt als wedstrijddoel. Het net hangt vrij in het doel en is voorzien van een haakloze ComFix netbevestiging. Deze unieke  netbevestiging zorgt ervoor dat het net opgesloten zit middels een rubber pees waardoor het net nooit los zal komen van het doel. Ideaal in het gebruik en onderhoud dus.

Het hockeydoel Ultima EHL is voorzien van het unieke doelprofiel dat door HockeyPartner speciaal ontwikkeld is om weerstand te bieden aan ballen met hoge impact. De Ultima EHL is uitgevoerd met een slagplank bestaande uit aluminium HockeyPartner profiel voorzien van rubber en van binnen gevuld met hout. Dit rubber zorgt er voor dat de slagplank het geluid reduceert en beschermd meteen de aluminium slagplank. Het hout zorgt ervoor dat de plank niet sterk zal indeuken en vervolgens scheuren.

Het doel is standaard voorzien van dubbele wielen waarmee je het doel eenvoudig kunt verplaatsen. Standaard is het doel voorzien van een wit gecoat voorpand (RAL9010). De getoonde stickers op de zijkant van de slagbak zijn optioneel.

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe Hockeypartner jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan
 • Wedstrijdhockeydoel 3,66x2,14mtr
 • Diepte slagplank 1,2mtr
 • Diepte slagplank buitenwerks 1,45mtr
 • Hockeydoel met vrije netophanging
 • Paal en lat vervaardigd uit een duurzaam aluminium extrusieprofiel 50x75mm, WIT gepoedercoat RAL9010
 • Aluminium extrusieprofiel voor paal en lat uitgevoerd met verstevigingsribben, voorzijde van 6mm, overige wanden van 5mm dik, de achterzijde van het profiel is uitgevoerd met een ruimte voor een kunststof ComFix netstrip. Inwendig is het profiel uitgevoerd met vier keer een zeer solide driehoekconstructie. Deze constructie is opgenomen in het ontwerp van het extrusieprofiel
 • De buitenzijde van de slagplank is voorzien van twee aluminium wielgaffels, beiden uitgevoerd met twee gelagerde wielen met een geprofileerd rubberen roloppervlak
 • De netbeugel is naar boven en naar de zijkant afgeschoord aan de lat door middel van een hoekplaat
 • Interne versterking van de hoek tussen de zijkanten en de achterkant van de slagplank. Dit zorgt voor een hogere stijfheid van de hoek en dit zal de levensduur van de bak positief beinvloeden.
 • Geïntegreerde nethaken door middel van een kunststof Comfix netstrip profiel, met borgingsrubber
 • Het hockeydoel zal desgevraagd, na de productlevenscyclus, tegen restwaarde, terugnemen en recyclen
 • Door TÜV Nord GmbH gecertificeerd doel a.d.h.v. DIN EN 750:2006-01 wanneer gebruikt gemaakt wordt van verzwaringen
Veelgestelde vragen
Welke verschillende hockeydoelen bieden jullie aan?
Onze hockeydoelen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en modellen, van trainings- tot wedstrijddoelen. Zo kun je voor iedere leeftijdscategorie op deze pagina slagen. Daarnaast bieden we een inklapbaar model in EHL-X stijl aan dat speciaal is ontwikkeld voor hockey in de zaal! Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste model? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.
Wordt het hockeydoel met of zonder doelnet geleverd?
Onze hockeydoelen worden zonder hockeydoelnet geleverd, maar een doelnet kun je eenvoudig los bestellen op onze site! 
Waarin verschillen de EHL-modellen van de Standaard en Pro Plus modellen?
Onze hockeydoelen zijn onderdeel van het decor van de Euro Hockey League. Op deze pagina vind je drie modellen die onderdeel uitmaken van onze EHL-lijn. Dit zijn de beste hockeydoelen die wij op dit moment aanbieden. Het model EHL X is het meest exclusieve model dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is en is te herkennen aan het knalgele voorpand. Verschillen tussen de EHL-modellen enerzijds en de Standaard en Pro Plus modellen anderzijds schuilen o.a. in het type netophanging, de mogelijkheid tot sponsoring en de slagplank. De modellen Standaard en Pro Plus zijn voordeliger in aanschaf. Met deze doelen ben je verzekerd van zeer degelijke en duurzame doelen die bovendien relatief voordelig in aanschaf zijn. De EHL-modellen hebben een exclusieve uitstraling en worden gebruikt op het hoogste niveau.
Is het mogelijk om het hockeydoel te voorzien van sponsoring?
Het is belangrijk om de sponsors een prominente plek te geven rondom het veld. Bij de EHL-modellen is het dan ook mogelijk om de slagplank aan de buitenkant van de zijkant te voorzien van de door jou gewenste sponsoring. Neem voor de mogelijkheden wat betreft de sponsoring gerust contact met ons op!
Is het 3,66x2,14 meter hockeydoel verplaatsbaar?
Bij de modellen ‘Standaard’ en ‘Pro Plus’ heb je de keuze tussen een model met transportwieltjes en een model zonder transportwieltjes. Door gebruik te maken van transportwieltjes kan het hockeydoel eenvoudig ingezet worden op het veld waar dat nodig is. Onze EHL-modellen zijn standaard voorzien van transportwieltjes en het indoor EHL model is eenvoudig te verplaatsen doordat hij inklapbaar is!
Waar worden de hockeydoelen gemaakt?
Alle dugouts worden net als onze hockey dugouts geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!
Specificaties
SKUS-1954
Afmeting (breedte x hoogte in mtr)3,66 x 2,14 mtr
SlagplankAluminium + Gietrubber
TransportwielenJa
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.