Dugout type 3 Berlin

Onze Dug-out Berlin is veelal te vinden naast de hockeyvelden. Doordat de dug-out is voorzien van kunstgrasplanken en PolyCarbonaat kan het tegen een klap van een harde hockeybal. Per meter biedt de dug-out plek aan twee personen. De dug-out is te bestellen tot 6 meter, vraag een offerte aan of neem contact op met onze specialisten. 

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe Hockeypartner jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan

Het frame van de dugout

 • Volledig gelast en voorgeassembleerd
 • De dug-out is 1,5mtr diep en de sta-hoogte is 2,25mtr
 • Het dak is voorzien van een hoek van 20 graden tegen inval van regen
 • Aluminium frame met verzwaarde onderbalken voor montage
 • Dug-out uitgevoerd in bruut aluminium
 • Onderste 350mm voorzien van 100% gerecyclde kunstgras planken

Beplating dugout

 • 4 mm Polycarbonaat
 • Glashelder en slagvast
 • Sponsorbord als optie

Zitplekken dugout

 • Vier meranti bankplanken van 150x44mm
 • Twee planken als zitvlak, twee planken als rugleuning

Levering en montage dugouts

 • Volledig voor geassembleerd
 • Te monteren zonder milieubelastend beton opeen speciale grondbuis
 • Je kan de dug-out ophalen in onze fabriek. Wij leveren en monteren onze dug-outs ook bij jouw vereniging af. Zo hoef jij nergens naar om te kijken en is alles perfect geïnstalleerd. 
Veelgestelde vragen
Van welk materiaal is de dugout gemaakt?
Onze dugouts worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo en worden vervaardigd uit aluminium. Hierbij heb je de keuze tussen ongecoate (brute) en gecoate dugouts. Bij een gecoate dugout wordt er een kleur (mogelijk in alle RAL-kleuren) aangebracht op het aluminium. Dit heeft vooral een estetisch karakter, omdat aluminium niet roest. 
Uit welke zitgelegenheden kan ik kiezen bij de aanschaf van een dugout?
Bij de zitgelegenheden kan onderscheid worden gemaakt tussen banken enerzijds en stoelen anderzijds. De banken zitgelegenheid is leverbaar in drie materialen: vuren planken, meranti planken en kunstgras planken. De stoelen zijn leverbaar in twee modellen: kuipstoelen en racestoelen. Benieuwd geworden? Lees dan ook eens onze blog over de verschillende dugouts die we aanbieden!  
Waar worden de dugouts gemaakt?
Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige dugout? Dan zit je bij ons goed! Al onze dugouts worden namelijk door onszelf geproduceerd in onze fabriek in Almelo. Hier werken we iedere dag met de beste mensen en materialen aan de nieuwste producten. Niet voor niets maken Eredivisieclubs als Ajax, Feyenoord en PSV gebruik van onze dugouts.
Bieden jullie ook dugout montage aan?
Zeker, onze monteurs plaatsen de dugout graag voor je op de door jou gewenste locatie! Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden kun je het beste even contact met ons opnemen. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl, we helpen je graag verder!
In welke afmetingen zijn de hockey dugouts leverbaar?
De hockey dugouts die je op deze pagina vindt hebben allemaal een stahoogte van 2 meter en een diepte van 1,50 meter. De breedte is geheel af te stellen naar wens. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. De verschillen tussen de hockey dugouts schuilen in de zitgelegenheid, coating en zijbeplating. Daarnaast bieden wij twee dugouts met tassenplank en jashaken! Ben je op zoek naar een dugout in andere afmetingen? Neem dan gerust contact met ons op!
Wat is coating?
Het frame van onze dugouts wordt gemaakt van aluminium, hierdoor zal de dugout niet gaan roesten. Dit wordt ook wel ‘bruut’ genoemd. Coating heeft dan ook vooral een esthetisch karakter, een gecoate dugout zorgt namelijk voor een exclusieve uitstraling. Coating is mogelijk in alle RAL-kleuren! 
Van welk materiaal zijn de hockey dugouts gemaakt?
Alle hockey dugouts bestaan uit een aluminium frame. Aan de zij- en achterkant van de dugout is Polycarbonaat beplating aangebracht. Deze beplating is doorzichtig, slagvast en UV-bestendig en wordt met RVS schroeven aan het frame van de dugout gemonteerd.
Waar worden de hockey dugouts gemaakt?
Alle dugouts worden net als onze hockeydoelen geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!
Welke soorten korfbal dugouts bieden jullie aan?
Je vindt op deze pagina twee soorten dugouts die erg geschikt zijn voor op het korfbalveld: Type 1 Comfort en Type Swift. De dugout Type 1 Comfort is verkrijgbaar in drie verschillende zitgelegenheden: meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Daarnaast bieden we een verrijdbare variant aan met meranti banken, zodat je de dugout eenvoudig kunt gebruiken op het veld waar dat het hardst nodig is! De dugout Type Swift is een verrijdbaar model dat is voorzien van een zitgelegenheid van vuren banken. Hierdoor is de dugout voordelig in aanschaf. De korfbal dugouts zijn niet gecoat en hebben allemaal een diepte van 1,5 meter.
Welke verschillen schuilen er in de zitgelegenheden?
Wij bieden dugouts aan met vier verschillende soorten zitgelegenheden: vuren banken, meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Bij de vuren banken bestaat de rugleuning uit één plank, bij de meranti en kunstgras banken zijn dit twee planken. Het zitvlak bestaat bij deze drie zitgelegenheden uit twee planken. De vuren bank is licht in gewicht en daarmee voordelig in aanschaf. De meranti en kunstgras banken hebben een luxe uitstraling, waarbij kunstgras banken ook nog eens de meest milieubewuste keuze vormen! De kuipstoelen zorgen voor een zeer professionele uitstraling van je complex en bieden de meeste comfort. Lees ook onze blog waarin we meer vertellen over de zitgelegenheid in onze dugouts!
Wat wordt bedoeld met ‘ongecoat’?
Onze dugouts worden gemaakt van aluminium, waardoor je dugout niet zal gaan roesten. Bij coating wordt de dugout voorzien van een door jou gewenst RAL-kleur, wat een exclusieve uitstraling oplevert. Omdat de dugout niet roest heeft het vooral een estetisch karakter. De dugouts die je op deze pagina vindt zijn niet gecoat en daarmee voordeliger in aanschaf! Wil je je korfbal dugout toch graag voorzien van coating, neem dan gerust contact met ons op. Er is veel mogelijk!
Hoeveel personen kunnen plaatsnemen in de dugout?
De breedte van de dugout is geheel naar wens af te stemmen. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte plaats biedt aan twee personen.
Waar worden de dugouts gemaakt?
Al onze dugouts worden in onze eigen fabriek in Almelo gemaakt, waar wij alleen met de beste mensen en materialen werken. Benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding! 
Specificaties
SKUS-3951AS
Type DugoutType Basic
Veel gebruikt bijVoetbal, Hockey, Korfbal
OpstellingVast
Stahoogte dugout2,2 meter
Zitgelegenheid Dug-outMeranti planken
CoatingGeen coating
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.