Jeugd hockeydoel

Het SKOR jeugd hockeydoel is een solide jeugd hockeydoel met de afmeting 3,66x0,46m. Het doel is uitgevoerd met een slagplank vervaardigd uit 6mm PE (slagvast kunststof). Na de training of wedstrijd vouw je het doel eenvoudig op. Het doel is voorzien van bokwielen waarmee je het doel eenvoudig kunt verplaatsen. Tevens beschadig je hiermee het kunstgras niet. Het jeugd hockeydoel is geschikt voor normale intensiteit jeugd trainingsgebruik.

484,00 400,00
Op voorraad
SKU
S-1917

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe Hockeypartner jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan
  • Scharnierpunt in het midden van de slagplank voorzien van een beveiliging tegen te ver scharnieren, deze beveiliging dient tevens als handel tijdens het transporteren
  • Alle scharnierpunten uitgevoerd met dubbele RVS scharnier
  • Slagplank is vervaardigd uit PE platen 10mm dik
  • Slagplank in de verticale richting verstevigd aan de buitenzijde door middel van kokers 50x25x2
  • De buitenzijde van de slagplank is voorzien van twee bokwielen, welke beide uitgevoerd zijn met gelagerde wielen met een geprofileerd rubberen roloppervlak
  • De producent zal desgevraagd, na de productlevenscyclus, tegen restwaarde, het product terugnemen en recyclen
Veelgestelde vragen
Welke verschillende hockeydoelen bieden jullie aan?
Onze hockeydoelen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en modellen, van trainings- tot wedstrijddoelen. Zo kun je voor iedere leeftijdscategorie op deze pagina slagen. Daarnaast bieden we een inklapbaar model in EHL-X stijl aan dat speciaal is ontwikkeld voor hockey in de zaal! Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste model? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.
Wordt het hockeydoel met of zonder doelnet geleverd?
Onze hockeydoelen worden zonder hockeydoelnet geleverd, maar een doelnet kun je eenvoudig los bestellen op onze site! 
Waarin verschillen de EHL-modellen van de Standaard en Pro Plus modellen?
Onze hockeydoelen zijn onderdeel van het decor van de Euro Hockey League. Op deze pagina vind je drie modellen die onderdeel uitmaken van onze EHL-lijn. Dit zijn de beste hockeydoelen die wij op dit moment aanbieden. Het model EHL X is het meest exclusieve model dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is en is te herkennen aan het knalgele voorpand. Verschillen tussen de EHL-modellen enerzijds en de Standaard en Pro Plus modellen anderzijds schuilen o.a. in het type netophanging, de mogelijkheid tot sponsoring en de slagplank. De modellen Standaard en Pro Plus zijn voordeliger in aanschaf. Met deze doelen ben je verzekerd van zeer degelijke en duurzame doelen die bovendien relatief voordelig in aanschaf zijn. De EHL-modellen hebben een exclusieve uitstraling en worden gebruikt op het hoogste niveau.
Is het mogelijk om het hockeydoel te voorzien van sponsoring?
Het is belangrijk om de sponsors een prominente plek te geven rondom het veld. Bij de EHL-modellen is het dan ook mogelijk om de slagplank aan de buitenkant van de zijkant te voorzien van de door jou gewenste sponsoring. Neem voor de mogelijkheden wat betreft de sponsoring gerust contact met ons op!
Is het 3,66x2,14 meter hockeydoel verplaatsbaar?
Bij de modellen ‘Standaard’ en ‘Pro Plus’ heb je de keuze tussen een model met transportwieltjes en een model zonder transportwieltjes. Door gebruik te maken van transportwieltjes kan het hockeydoel eenvoudig ingezet worden op het veld waar dat nodig is. Onze EHL-modellen zijn standaard voorzien van transportwieltjes en het indoor EHL model is eenvoudig te verplaatsen doordat hij inklapbaar is!
Waar worden de hockeydoelen gemaakt?
Alle dugouts worden net als onze hockey dugouts geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!
Specificaties
SKUS-1917
Afmeting (breedte x hoogte in mtr)3,66 x 0,46 mtr
SlagplankPE
TransportwielenJa
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.